Henny Kalisvaart

Weer vijf jaar later: 75 jaar!

De jaren vliegen nog sneller voorbij. Voor je het goed en wel beseft, ga je alweer öp naar de 80 :-().
Die kroonjaren vieren we altijd met verve. En vooral dit jaar hebben we het heel erg uitgebreid gevierd: op 16 juni zijn Jan en ik naar Den Haag en Scheveningen geweest.
Op zaterdag 18 juni zijn we met alle Tiemensen en Kalisvaarten naar De Park Landerij in Elst geweest. We konden de hele middag en 's avonds tot 8 uur in de Kapschuur verblijven. Het was erg heet die dag, wel 32 graden, maar gelukkig kon de jeugd in het water plonzen en was het in de schuur lekker koel.


Een week later gingen we met ons hele gezin (10 personen) naar de Weerterbergen, waar we 3 huisjes hadden gehuurd. Het was een prachtig en gezellig weekend met mooi weer en leuke activiteiten.

Ik zal deze verjaardag nooit vergeten!

Vijf jaar later: 70 jaar!

De jaren vliegen voorbij. Voor je het goed en wel beseft, zit je alweer in je 70e jaar. Die kroonjaren vieren we altijd met verve.

We zijn deze keer met ons gezin en familie naar het Wokrestaurant in Elderveld gegaan.
In ruim twee uur kun je dan heel wat eten! Het was gezellig en heerlijk.
Ook met enkele dames van het Vrouwencafe van Seniorweb heb ik mijn verjaardag gevierd,
evenals enkele dagen later met de redactieleden van Kerkperspectief.
Prachtig!
2012: 65 jaar en dus met pensioen!

Dit jaar ben ik dan officieel met pensioen gegaan. Sjonge, wat ben je dan al oud he. Vroeger keek ik heel erg op tegen mensen die zo oud waren. En nu ben je het zelf. Tja, niks meer aan te doen.
Ik heb een leuk feestje gegeven, een high tea. In de Peerdestal in Ellecom. En daar hebben we ook wat klassieke stukken gezongen, met de leden van ons koor en andere zangers.
Het feest was tot 5 uur, maar toen begon het opeens te gieten van de regen en moesten we nog een half uurtje binnen doorbrengen. Geen punt!
Het was een prachtig feest!

Op deze pagina zal ik mijn twaalf ambachten (maar niet dertien ongelukken hoor) eens neerzetten. Ik was vaak heel erg druk. Maar dat is gelukkig nu niet meer.

Ik heb wel enkele banen gehad, maar de belangrijkste waren toch: de autorijschool, buschauffeur bij het streekvervoer, secretaresse van o.a. de Titus Brandsma Mavo, chauffeur van Vervoer op maat, PGB-hulp en niet te vergeten vanaf 1 januari 2008 "wepdiezain, de makers van de kleine websites".
Momenteel ben ik nog druk met de het bijhouden van diverse websites, o.a. van de familie Tiemens.
Op 29 maart 2024 wordt mijn Starletje 25 jaar! Dus hij behoort nu ook tot de oudjes.


Verder ben ik nog altijd druk met vrijwilligerswerk, vroeger bij de GVB en als (bestuus)lid van diverse koren en als contactvrouw van het Vrouwencafe, maar sinds kort als redactielid van de wijkkrant van De Laar.

Een grote hobby is het fotograferen van evenementen, uitstapjes, verjaardagen, en alles waar mensen bij elkaar komen. Ik zet ze tegenwoordig in mijnalbum.nl, een goeie service daar.
Kijk ook even bij de link 'IJsland' voor enkele foto's.
Ook hebben we in 2020 gekampeerd in een gehuurde camper. Dat was een echt avontuur. (Campers huren we bij goboony.nl.)
We hebben daar in 2023 ook nog een camperbus gehuurd en we gaan ook in 2024 weer met een camper op pad.